"Tour de Devold"

// Lørdag 28.mai fra kl.11 Ta med deg familien, syklene og hjelmene og bli med på ”Tour de Devold” lørdag 28.mai. Her blir det både sykkelritt, rulleskiløp, Bondens Marked, hoppeslott, salgsboder og konkurranser! Utdeling av startnr og lodd: kl. 10.30 – 11.45 Start sykkelritt: kl. 12 Start rulleskiløpet: kl. 12.30 Start Varden Opp: kl. 13 Trekning av premier: kl. 14 Bondens Marked: kl. 11 – 16 Hoppeslott og bålpanne m/pinebrød og marshmallows: kl.10 – 16 Tombolasalg: kl.11 – 16 Salgsboder: kl.11 - 16 Sykkelrittet har en lengde på ca. 2,5 km. Om du har lyst, sykler du denne to ganger og er oppe i ca. 5 km. Registrering og nr utdeling mellom kl.10.30 - 11.45 ved EL-bil laderne på fremsiden av fabrikken og felles start på sykkelrittet kl.12! Løypa passer for hele familien og det blir drikkestasjon og overraskelse underveis. Diplom til alle barna som deltar. Alle som deltar på sykkelrittet er også med i trekningen av en valgfri sykkel fra Sport´n Outlet verdi 4000,- (!) Rulleskiløpet starter kl.12.30 og er samme runden som sykkelløpet på ca.2,5 km. Løpet er for alle, nybegynner eller ikke. SWIX Outlet låner ut rulleski og staver. Alder fra 10 år og oppover. Påmelding til rulleskiløpet: a.johansen@brav.com (ingen påmelding til sykkelrittet) Alle som deltar på rulleskiløpet får en premie, i tillegg er alle med i trekningen av et rulleskipar fra SWIX Outlet verdi ca. 4000,- (!) Velkommen til "Tour de Devold"!

MAN-FRE 10-20 LØR: 10-18

Kristi Himmelfartsdag (torsdag 26.mai): stengt Pinseaften (lørdag 4.juni): 10 – 16 2.pinsedag (mandag 6.juni): stengt Devoldfabrikken er et unikt handelssted hvor gode kjøp, historie, kultur, matopplevelser, aktiviteter og selskapslokaler utfyller hverandre og sammen skaper en uforglemmelig opplevelse. Velkommen til en hyggelig handel hos oss!

Hva skjer fremover på Devoldfabrikken?

KRAFTVERKET AKTIVITETSPARK

Her kan barn, ungdom og voksne boltre seg på over 800m2 med hinderløyper, sklier, buldrevegg og klatrestativ. To bursdagsrom er klar til å ta imot barna til en energisk bursdagsfeiring! Bli med barna inn og test deg selv i hinderløypene eller nyt en kopp kaffe og en matbit på LADE kafé.

Devoldbanen

Ivrige entusiaster holder på å bygge opp det som skal bli Nordens største modelltogbane! De boltrer seg på 1000m2 her på Devoldfabrikken. Devoldbanen holder åpen HVER lørdag, kl.12-16. Inngang via Håndverkskjelleren i gågaten.

Bursdag på Kraftverket

Våre bursdagsrom VOLT og TURBO står klare til å ta imot dine barn til en energisk bursdagsfeiring. Her kan de skape energi i to timer! Vår bursdagsmeny kan blant annet friste med pizzasnurrer, taco eller kraftkaker. Kanskje en boblevaffel som toppes av is og godteri kan friste etter måltidet? Sammen skaper vi energi - velkommen til bursdagsfeiring hos Kraftverket!

En atmosfære uten hast

Devoldfabrikken i Langevåg byr på mer enn fargerik historie. Her er nåtiden levende. Vi tilbyr de perfekte lokalene for å holde møte, kurs og konferanse. Få 10% rabatt på møteromspakken ved bestilling før 1.april.

Bursdag på sjokoladefabrikken?

Ønsker du å ha en litt annerledes bursdagsfeiring? Hos Pralina kan du ta med vennegjengen for et lite sjokoladeeventyr!

Har du besøkt Devoldfabrikkens Kunstnerhus? De dyktige kunstnerne setter sitt 
særpreg på Devoldfabrikken og gir deg både en spennende opplevelse og ny kunnskap.
EKTE, UNIKT OG HÅNDLAGET / DEVOLDFABRIKKENS KUNSTNERHUS

Vil du bli en del av vårt kunst - og håndverksmiljø?

Vi er stadig på jakt etter nye og spennende kunstnere som kan tenke seg å ha sitt eget studio / utsalgssted her på Devoldfabrikken.

HVA MED ET GAVEKORT?

På jakt etter en gave til de som har alt? Hva med et gavekort fra Devoldfabrikken til bruk i valgfrie butikker her hos oss? Du Vippser oss valgfritt beløp og vi fikser resten ♥

HVORDAN STARTET TEKSTILEVENTYRET DEVOLD?

Kraftstasjonen

Visste du at Devoldfabrikkens egen kraftstasjon var et av Norges første kraftverk?

Da Devoldfabrikken brann
no1853
30. mars 1950 skjedde det fatale: Devoldfabrikken i brann! En fabrikk i brann er en tragedie på alle måter, og fører med seg store konsekvenser for mange.
RUTETIDER LANGEVÅGSBÅTEN

Ledige kontorer i inspirerende miljø

Visste du at Devoldfabrikken har flotte kontorer for utleie? Bli en del av vårt fellesskap i inspirerende omgivelser.