Hverdager 10 - 19 Lørdager 10 - 18

Devoldfabrikken er handelsstedet hvor gode kjøp, historie, kultur, matopplevelser og aktiviteter utfyller hverandre. Når det gamle møter det nye, skapes en unik atmosfære. Fabrikken har en 171 år gammel industrihistorie. Vi ivaretar kulturarven og ser du nøye etter finner du mange historiske spor i den moderne kaféen, de varierte butikkene og de unike selskapslokalene. Velkommen til en hyggelig handel!

Hva skjer fremover på Devoldfabrikken?

Bobilparkering og båtplass

Vi har god plass til bobiler på Devoldfabrikkens område og 8 plasser med tilgang til strøm. Kjør rundt fabrikken og nedigjen til kaien. Dersom du kommer sjøveien med båt er du velkommen til å legge til ved Devoldfabrikkens egen kai. Sunnmørskysten er en storslått opplevelse i seg selv, planlegg gjerne et stopp hos oss for en trivelig handel eller en matbit i Kantina kafé. Velkommen til oss!

Devoldbanen

Ivrige entusiaster holder på å bygge opp det som skal bli Nordens største modelltogbane! De boltrer seg på 1000m2 her på Devoldfabrikken. Devoldbanen holder åpent hver lørdag kl.12-16. Inngang via Håndverkskjelleren i gågaten.

KRAFTVERKET AKTIVITETSPARK

Vi ønsker dere velkommen til Kraftverket Aktivitetspark. Her kan barn, ungdom og voksne boltre seg på over 800m2 med hinderløyper, sklier, buldrevegg og klatrestativ. 0 - 1 år / 50,- 2 - 5 år / 100,- over 5 år / 120,-

Har du besøkt Devoldfabrikkens Kunstnerhus? De dyktige kunstnerne setter sitt 
særpreg på Devoldfabrikken og gir deg både en spennende opplevelse og ny kunnskap.
EKTE, UNIKT OG HÅNDLAGET / DEVOLDFABRIKKENS KUNSTNERHUS
RUTETIDER LANGEVÅGSBÅTEN

NÅR EN DRØM BLIR VIRKELIG

Å gifte seg. Et stort og viktig valg. En drøm som går i oppfyllelse. Bryllupsdagen skal preges av glede og markere starten på en ny epoke i livet ditt. Vår viktigste oppgave er å sørge for at dagen blir akkurat som dere ønsker at den skal bli. Hos oss finner du de perfekte rammene for deres store dag. Romantisk atmosfære, unike lokaler og nydelig mat.

På jakt etter kontor?

På Devoldfabrikken i Langevåg samler flere og flere små og store bedrifter seg. Vi har to flotte kontorfellesskap og noen få ledige kontorer tilgjengelig. Så har du bruk for kontor og ikke ønsker å sitte alene er dette plassen for deg! • 1853 Cowork er nyåpnet og har tre ledige kontorer til utleie. • I det gamle administrasjonsbygget fra 1905 (bygg 7) har vi bygget opp et flott kontorfellesskap. Her har vi nå tre ledige kontorer. Prisene inkl. internett, eget kontor, tilgang til møterom, tilgang til lounge og kjøkken. Kontakt oss for pris og evt visning på julie@devoldfabrikken.no

Hold ditt neste møte i unike omgivelser

Les mer

LA MØTEDAGEN VARE LENGER

Kombiner gjerne et møte her hos oss med et opphold på Brosundet Hotel i Ålesund. Langevågsbåten tar dere over fjorden fra Ålesund til Langevåg på kun 7min. Overnatting fra 1850,- pr person i dobbeltrom 4 retters 950,- pr person hos Apotekergata No. 5 3 retters 1150,- pr person hos Sjøbua DAGMØTE I KØLBUA INKLUDERER: • Leie av Kølbua (kapasitet 40 personer) • Hurtigbåtbillett tur/retur Ålesund til Devoldfabrikken (7 min) • Kaffe, te og vann • Frukt, snacks og ettermiddagskake • Hjemmelaget lunsj • 10% ekstra rabatt i alle fabrikkens butikker 790,- per person Kontakt oss for mer info og booking janita@devoldfabrikken.no / 95 06 24 38

HVORDAN STARTET TEKSTILEVENTYRET DEVOLD?

Kraftstasjonen

Visste du at Devoldfabrikkens egen kraftstasjon var et av Norges første kraftverk?

Da Devoldfabrikken brann
no1853
30. mars 1950 skjedde det fatale: Devoldfabrikken i brann! En fabrikk i brann er en tragedie på alle måter, og fører med seg store konsekvenser for mange.

Vil du bli en del av vårt kunst - og håndverksmiljø?

Vi er stadig på jakt etter nye og spennende kunstnere som kan tenke seg å ha sitt eget studio / utsalgssted her på Devoldfabrikken.

Hva gjør Devoldfabrikken så spesiell?