1. februar

Mina og meg

JAKTEN PÅ MAGISKE TURØYEBLIKK! Gratis foredrag lørdag 1.februar kl.12.

Motivasjonsforedrag for å prøve å få flere familier ut på tur. Dørstokkmila kan være stor, kanskje vi kan hjelpe dere med å få denne lavere?


Sammen drar vi på oppdagelsesferd i fjellet i jakten på magiske turøyeblikk. Alexander forteller om ukonvensjonell barneoppdragelse på 1600 høydemeter, om savn og barnetårer, troll og turmagi. Hva skjer med planleggingen og gjennomføringen av turen når fjellguiden i front er en liten jente på 3 år? Og hvordan skifter man egentlig bleier i 20 minus og 19 sekundmeter? 

«Mina og meg er et sterkt foredrag som ikke bare deler sin glede over naturopplevelser med publikum, men også viktigheten av å verdsette de små (men store) tingene. Alexander deler raust av både gode og litt mindre gode dager på tur med sin datter Mina og får tilhørerne til å reflektere, gråte en skvett og ikke minst le en god del»

Foredraget er i utgangspunktet gratis, men vi oppfordrer dere til selv å bestemme hva dere vil betale for å høre på foredraget ved å VIPPSE til Kreftforeningen når dere er her. 

Merk innbetalingen med "Mina og meg". 


Foredraget passer for voksne og barn fra 8 år og holder til i Utsikten. (lokalet over Kantina kafé)


Denne lørdagen får dere 10% ekstra rabatt på ALT til barn i alle våre outdoor butikker!

(Devold Outlet, SWIX Outlet, Sport´n Outlet, Helly Hansen Outlet, Norrøna Outlet og Bergans Outlet)

(NB! Mina er ikke tilstede på foredraget)