Gjør det hjemmekoselig

Våre interiørbutikker Binderiet, By Sunde og Porsgrund Outlet har det som skal til for å skape en koselig atmosfære hjemme. Kom innom og la deg inspirere!Hos Binderiet finner du nydelige blomster og vakkert interiør fra kjente merker som House Doctor, Cooee, Ferm Living, Kähler, Meraki, Normann Copenhagen, Søgne og mange flere.

Binderiet har fokus på kreativitet, kunnskap og kvalitet. Vi hjelper deg gjerne med å finne den perfekte gaven, enten til deg selv eller til en du er glad i.

BySunde er butikken med møbler og interiør for den som ønsker personlig service og et godt utvalg designmøbler. Her finner du et bredt spekter av produkter og de hjelper deg med å finne den riktige løsningen for deg.

Naturmaterialer er i fokus hos bySunde, tekstiler i materialer som ull, lin, bomull og skinn. La deg inspirere av atmosfæren, stemningen og opplevelsen denne butikken gir deg.

BySunde har også et bredt utvalg av bøker innen interiør, arkitektur, mat og reise.

Porsgrunds Outlet tilbyr en rekke kjente merkevarer som Porsgrunds Porselænsfabrik, Hadeland Glassverk, Norgesglasset og mange flere. Her finner du et rikt utvalg innen interiør, kjøkken, glass og porselen. La deg inspirere!

Porsgrund har også egen matvareavdeling hvor du kan sikre deg noen godbiter som vil løfte turopplevelsen! Her får du spekepølser, flatbrød, pesto, syltetøy, kaffe, te og kjeks fra flere norske gårdsmatprodusenter.

Kom innom og la deg inspirere!