DEVOLDFABRIKKEN / ET UNIKT STOPPESTED PÅ DIN REISE GJENNOM NORGE

Sommeren er her og Devoldfabrikken inviterer til opplevelser og gode tilbud for små og store! I våre spennende outletbutikker finner du klær, sko, sykler, telt og turutstyr til nydelige dager ute i naturen. Våre interiørbutikker har alt du trenger for en koselig ferie hjemme. Nyt et smakfullt måltid i Kantina kafé når du er innom. Lån deg en fiskestang og redningsvest og prøv fiskelykken på kaia. Vi kan også garantere nydelige fjellturer på Sulafjellet som ligger rett bak fabrikken. Hent deg gjerne et turkart over Sulafjellet i en av våre butikker. Med gode tilbud på kvalitetsprodukter fra kjente merkevarer, herlige smaksopplevelser og lokalt håndverk gir Devoldfabrikken deg en handleopplevelse utenom det vanlige! Vi ønsker deg og dine en riktig fin sommer!

HVOR FINNER DU DEVOLDFABRIKKEN?

KARTINFO2.jpg


HER HOS OSS FINNER DU:

logoside.jpg


EKTE, UNIKT OG HÅNDLAGET

Ta turen innom Kunstnerhuset når du er her. De dyktige kunstnerne setter sitt særpreg på Devoldfabrikken og gir deg både en spennende opplevelse og ny kunnskap. I åpne verksted får du se ekte håndverkstradisjoner og komme tett på glassblåser, sveiser, smed, keramiker, billedkunstner, rammemaker og møbeltapetserer. 

Vi i Devoldfabrikken er stolte og glade for å ha Kunstnerhuset hos oss, og dermed kunne tilby alle besøkende spennende opplevelser i tillegg til en hyggelig handlerunde i våre outletbutikker. 

1000 x 1200 meny kantina.jpg

Vi ønsker deg og dine velkommen til Devoldfabrikken.

God sommer!