29. november

Grønn fredag på Devoldfabrikken

Den årlige handledagen Black Friday markerer tradisjonelt sett begynnelsen på julehandelen. På Devoldfabrikken velger vi alternativt. Vi slår et slag for miljøet. 


GRATIS POP-UP REPERASJONSVERKSTED
Fredag 29. november kl. 12 - 15 kan du få reparert klær som trenger litt ekstra kjærlighet for å kunne gi glede på nytt. Har genseren et hull som skriker etter en søm, mangler blusen en knapp, har buksen et løst glidelås eller har favorittbamsen til minstemann gått i stykker? 

Ofte er det ikke store reparasjoner som skal til før brukte klær får nytt liv. Slik ivaretar vi det vi allerede har og gjør en forskjell både for miljøet og lommeboken.  

Vår erfarne sydame sitter klar ved symaskinen, og hun gleder seg til å kunne trå til! 
Du finner pop-up verkstedet i gangarealet ved Norrøna Outlet og Porsgrund Outlet.


ARVE ELLER KJØPE NYTT?
Det kan være stor stas å få arve klær fra eldre søsken eller et søskenbarn! 

Når vi har behov for å kjøpe nye klær, er det fint å vite at i våre butikker kjøper du overskuddsvarer og fjorårets modeller.

Våre outletbutikker har alltid 30 – 70% rabatt på kvalitetsklær fra kjente merkevarer. Gjør en god "Sunnmørsk handel" her hos oss - vi garanterer at du finner flotte julegaver til små og store!TA MED DEG DIN KAFFEKOPP

Vi spandere kaffe på deg hele denne dagen. Ta med deg din kaffekopp, fyll den opp i Kantina kafé eller på kaffemaskin ved Tøyseparken i bygg 1 og nyt!

Velkommen til en litt annerledes fredag her på fabrikken!