MØT BRANNBAMSEN BJØRNIS!
Brannbamsen Bjørnis, brannbil fra brannvesenet og omvisning i Devoldfabrikkens museum. Lørdag 29. september blir en spennende dag for små og store på fabrikken! Visste du forresten at Devoldfabrikken har sin egen brannstasjon fra gamle dager?

BJØRNIS OG EKTE BRANNMENN
Brannbamsen Bjørnis blir omtalt som Norges viktigste bamse. Bjørnis er utviklet for å gi barn og voksne trygghet ved brann og ulykker, samt gi gode råd om brannvern. Lørdag er han klar for å hilse på barna og han stiller gjerne opp for fotografering!
Kl. 12 – 14 er Sula Brannvesen er tilstede med brannbil, hjelmer og utstyr som barna kan se og prøve. Det bruker alltid å være populært å få sitte i brannbilen med en ekte brannmann! Her blir det nok sirener og blålys også!

GRATIS OMVISNING I DEVOLD MUSEUM
Bli med på en reise tilbake i tid! Devoldfabrikken har sitt eget museum som viser den imponerende historien bak industrieventyret Devold. Her kan du se flotte utstillinger av maskiner og utstyr som ble brukt i produksjonen, ullplagg fra ulike tider, historiske bilder, møbler og mange minnerike detaljer.

Gratis omvisning:
Kl. 11 og kl. 14. Oppmøte i Devold Museum i 2. etasje, over Kantina kafé.

DEVOLDFABRIKKENS BRANNHISTORIE
Visste du at Devoldfabrikken har sin egen brannstasjon fra gamle dager? Lørdag 29. september åpner vi opp slik at du kan se!

Hjertelig velkommen til en spennende lørdag på Devoldfabrikken!
PS! Barna kan gjerne kle seg ut som brannmenn!


Våre åpningstider:
Mandag-fredag: 10-20
Lørdag: 10-18


BLI MEDLEM I VÅR KUNDEKLUBB OG FÅ EKSKLUSIVE TILBUD
Send DF + din mailadresse til 2012

Vi gleder oss til å gi deg eksklusive fordeler som medlem i vår kundeklubb:
- Spesielle tilbud og kuponger tilpasset deg
- Invitert inn til VIP kvelder
- Info om aktiviteter og nyheter først
- ALLTID traktekaffe til kr.15,- pr kopp i Tøysekoppen og Kantina kafé


Outletbutikkene du finner på Devoldfabrikken er Devold, Bergans, Norrøna, Helly Hansen, Le Creuset, Swims, Porsgrund, Phister & Philina, Racoon og Kappa. I tillegg til dette finner du en interiør og blomsterbutikk Binderiet, en barnebutikk Prinsessa og Frosken, interiørbutikken By Sunde, vinmonopolet og to fantastiske kafeer; Kantina og Tøysekoppen.

Våre outletbutikker har ALLTID rabatter på 30-70% på kjente merkevarer!
Devoldfabrikken i Langevåg ligger kun 30 min kjøretur eller bare 7 min med båt fra Ålesund sentrum.

Velkommen til en hyggelig handel, god sørvis og GODE priser!

Hvordan komme seg hit?
Med bil: Fra Ålesund er det en 25min køyretur langs E39 og RV657. Fra Moa tar det 15min.
Med hurtigbåt: Fra Ålesund er det kun en 5-10min båttur over fjorden.

Devoldfabrikken AS
O.A.Devold-vegen 16
6030 Langevåg
Tlf. +47 70 30 11 11
post@devoldfabrikken.no

Følg oss gjerne på Instagram, facebook og Devoldfabrikken.no/blogg for oppdateringer om tilbud og utviklingen!

O.A.Devolds Sønner AS og Devoldfabrikken AS er bevisst på at selskapets håndtering av personopplysninger følger gjeldende lover og regler – herunder ny Personopplysningsloven som trer i kraft i 2018 – GDPR - General Data Protection Regulation.
Selskapet har etablert et sett med rutiner for å sikre at bedriften håndterer personopplysninger på en forsvarlig måte slik regelverket krever. De som måtte ønske opplysninger om hvilke person-opplysninger O.A.Devolds Sønner AS eller Devoldfabrikken AS har lagret på deg som privatperson – kan kontakte Daglig leder Benthe Langeland på epost benthe@devoldfabrikken.no eller via brev til adresse O.A.Devolds Sønner AS, O.A.Devold-vegen 16, 6030 Langevåg – att. Benthe Langeland.

SJEKKE SALDO PÅ DITT GAVEKORT?